fbpx
Сьогодні
23:35 20 Гру 2019

Суд щодо Павловського знову перенесли. Батько Гандзюк вважає, що прокурори саботують розслідування справи

Приморський райсуд Одеси увосьме переніс засідання стосовно Ігоря Павловського — підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк. Павловський разом з адвокатом не з'явився до суду. Цього разу суд переніс засідання на 21 січня.

Про це повідомила подруга Гандзюк Інна Зелена, яка приїжджала на суд.

Адвокат надіслав до суду повідомлення, що вони не приїдуть, оскільки в той самий час у них проходить засідання Верховного Суду про ступінь підсудності Павловського. Однак, за словами Зеленої, їх не було й у Верховному Суді.

Суддя заявив, що напише запит, щоб офіційно з'ясувати, чи були поважними причини неявки учасників процесу.

Павловський порішав вже і з "новою" ГПУ?Сьогодні у Одесі об 11:30 мало відбутись судове засідання у справі…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Friday, December 20, 2019

 

"Прокурори розвалюють справу Каті Гандзюк. Хоча Рябошапка говорив про проведення аудиту та зміну групи прокурорів. Це мало дати якісь результати, але сьогодні прокуратура зіграла на користь Павловського. Павловський не з'явився на судове засідання в Києві. Хоча в заяві адвоката, яка прозвучала на судовому засіданні в Одесі прозвучало, що він не може з'явитись в Одесу, оскільки знаходиться в Києві. Прокурори в Одесі знали про це. Як і про те, що Верховний суд відмовив Павловському в перенесенні суду з Одеси до Херсона. Вони повинні були ставити питання про примусовий привід Павловського до суду. Але не зробили цього", – йдеться у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк".

Віктор Гандзюк вважає це саботажем розслідування справи Каті з боку ГПУ.

Віктор Гандзюк: Генпрокуратура розвалює справу Каті

Прокурори системно розвалюють справу Каті Гандзюк.Генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявляв про необхідність проведення аудиту та зміни неефективної групи прокурорів. Це мало змінити підхід до справи, але сьогодні прокуратура знов зіграла на користь Павловського. Як в часи Луценка. Звинувачуваний у справі Ігор Павловський сьогодні не з'явився на судове засідання в Києві. Хоча адвокат на судовому засіданні в Одесі заявив, що він не може бути присутнім, оскільки знаходиться в Києві. Павловського не було на жодному з засідань. Він ігнорує їх системно і безпідставно, але прокурорів це не засмучує. Прокурори в Одесі знали про те, що Павловського немає в Києві. Вони знали і про те, що Верховний суд відмовив Павловському в перенесенні суду з Одеси до Херсона. Вони повинні були ставити питання про примусовий привід Павловського до суду, але не зробили цього. Віктор Гандзюк вважає це саботажем розслідування справи Каті з боку ГПУ. І він має на це право. Павловський симулює хвороби, Левін ховається, Мангер продовжує керувати Херсонською облрадою, Гордєєв та Рищук будувати кар'єри, прокурори розводять руками, слідство тим часом призупинено і судовий процес переноситься вже восьмий раз.Панове прокурори? Пане президент? Ви давали суспільству і батькові Каті особисто стільки обіцянок: «Результати через місяць, зрушення зовсім скоро». Це вже вони?

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Friday, December 20, 2019

 

"Справа про вбивство Каті продовжує систематично і вперто розвалюватися. Лише за останній тиждень відбулося три судових засідання по справі Каті. Два із них прокуратура нахабно провалила і злила в угоду Мангеру та Павловському", – написав батько Гандзюк у своєму Facebook.

Сьогодні.Одеса.Приморський суд.З адвокатом та групою підтримки заходимо в зал.Лава підсудних традиційно порожня….

Posted by Віктор Гандзюк on Friday, December 20, 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: