fbpx
Сьогодні
16:23 20 Гру 2019

Співзасновниці організації "Батьки SOS" вночі спалили автівку

Співзасновниці громадського об'єднання «Батьки SOS» Олені Парфьоновій у ніч на 20 грудня спалили автівку.

Про це вона сама Парфьонова повідомила у Facebook.

У коментарі виданню ZMINA Парфьонова уточнила, що це сталося біля її дому в Солом'янському районі, де вона постійно паркується. На безкоштовній парковці були ще автомобілі, але згорів лише її. На місце виїжджали пожежники, проте автомобіль врятувати не вдалося.

"Не виключаю, що це може бути залякування, щоб я припинила займатися реформуванням шкільництва", — зазначила Парфьонова, додавши, що вона отримує погрози останні п'ять років.

За словами активістки, це почалося після того, як вона взялася за громадську діяльність у сфері освіти, зокрема проти корупції в школах.

"Під різними неперсоналізованими акаунтами у фейсбуку мені писали, що ти не безсмертна, що в тебе родина, дитина. Але я ніколи не думала, що ці «пусті» слова можуть призвести до реальних дій", — зазначила Парфьонова.

Громадська організація "Батьки SOS" з'явилася як продовження однойменної спільноти у Facebook, яка існує з 2014 року. Організація раніше вже ініціювала, зокрема, заборону діяльності батьківських комітетів, обіг готівки у школах та садках, звільнення недобросовісних директорів та інше.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: