fbpx
Сьогодні
13:23 19 Гру 2019

За останні 2 тижні стало більше українців, які задоволені роботою президента, - опитування

Рівень задоволеності роботою президента України Володимира Зеленського зріс із 53% до 62% за минулі два тижні, а невдоволення зменшилося з 33% до 25%.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг".

За той самий період з 33% до 40% зросла частка опитаних, які вважають, що країна рухається у правильному напрямі, з 48% до 38% зменшилася частка тих, хто вважає, що в неправильному. Отже, показники повернулися до рівня, який фіксувався в жовтні поточного року.

Діяльністю голови Верховної Ради Разумкова задоволені 36%, не задоволена така сама кількість. Роботою парламенту задоволені менше: 29% позитивно оцінили його роботу, 51% – негативно.

Діяльністю прем'єр-міністра Олексія Гончарука задоволені 35% опитаних, така сама кількість не задоволених, тоді як лише 29% респондентів висловили задоволення роботою Кабміну, 45% – не задоволені його роботою.

При цьому в результатах опитування зазначається, що за останній місяць рівень задоволеності діяльністю прем'єра та Верховної Ради дещо зріс.

Третина опитаних українців вважають, що за підсумками року в діях Зеленського було більше успіхів, ніж невдач, 41% сказали, що в діях глави держави успіхів і поразок було порівну, лише 14% зазначили, що в його роботі переважали невдачі.

При цьому в оцінці діяльності Кабміну та Верховної Ради респонденти були критичніші: близько чверті вважають, що в їхніх діях було більше невдач; близько 40% – що успіхів і невдач було порівну й лише 10% вважають, що було більше успіхів.

Дослідження проводилося 13-17 грудня 2019 року. Методом особистого формалізованого інтерв'ю (face-to-face) було опитано 2500 респондентів віком від 18 років і старше.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: