fbpx
Сьогодні
23:45 19 Гру 2019

У Кабміні назвали 3 пріоритети на наступний рік

Віцепрем'єр-міністр Дмитро Кулеба визначив три пріоритети у роботі на 2020 рік, серед яких – масовий похід у регіони.

Пріоритети європейської та євроатлантичної інтеграції віцепрем'єр-міністр Дмитро Кулеба оприлюднив у четвер під час перебування на оновленому КПВВ «Каланчак» у Херсонській області, де звітував про діяльність за 100 днів роботи в уряді, повідомляє Укрінформ.

«Пріоритети на наступний рік дуже чіткі. Вони будуть зосереджені на трьох речах. Перша – це створення кращих умов для безпеки і свободи громадянина. Друге – створення нових економічних можливостей для українського бізнесу і залучення європейських інвестицій в Україну. Третій – це наближення європейської інтеграції до людей на місцях, тобто, масовий похід у регіони – почнемо ми саме з Херсонщини», – зазначив Кулеба.

У межах цих пунктів планується оновлювати порядок денний у сфері юстиції, безпеки та свободи з Європейським Союзом, буде ухвалений план дій щодо приєднання України до цифрового ринку Європейського Союзу, прийматимуть оціночну місію ЄС для аналізу прогресу України в імплементації технічних регламентів – це так званий технічний, промисловий безвіз, тобто, для того, щоб українські виробники мали кращі умови для експорту своїх товарів до ЄС.

По лінії НАТО працюватимуть над імплементацією славнозвісних стандартів Альянсу, щоб український солдат почувався більш захищеним, а армія ставала більш ефективною.

Він також зазначив, що європейська інтеграція є першою політикою в Україні, яка повністю вимірювана і підзвітна суспільству завдяки тому, що уряд ухвалив рішення про відкриття онлайн бази «Пульс угоди».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: