fbpx
Сьогодні
15:24 19 Гру 2019

Держсекретар США Помпео планує відвідати Україну на початку січня 2020 року, - Єрмак

Помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак повідомив про заплановану на початок січня 2020 року зустріч глави Української держави з державним секретарем США Майком Помпео.

"На початок січня у нас заплановано зустріч із держсекретарем США Майком Помпео. Думаю, що після цієї зустрічі буде більше ясності й з можливим майбутнім візитом президента Зеленського до США", – сказав Єрмак в інтерв'ю "Інтерфакс".

Окрім того, за його словами, планується також візит Зеленського до Великої Британії. "Потім, я думаю, буде також звернуто увагу на Схід", – розповів Єрмак.

За його словами, в американському суспільстві "є стійка повага до президента Зеленського, який у складній ситуації зайняв дуже принципову, чесну, гідну позицію". Помічник глави Української держави зазначив, що таке ставлення відчувається з боку "представників обох партій" США.

Водночас він зазначив, що в медіапросторі США "кожного дня відбуваються якісь речі, але всім уже зрозуміло, що нова команда і президент Зеленський точно не мають жодного стосунку до всього цього". "Те, що відбувається, можна поділити на все, що було до нас, і все, що відбувається після того, як прийшли ми. І ось те, що відбувається після, – гідно", – наголосив Єрмак.

Раніше, Кучма прокоментував зустріч в Мінську: переговори щодо звільнення утримуваних тривають.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: