fbpx
Сьогодні
16:53 18 Гру 2019

Пашинського відпустили з СІЗО під домашній арешт

Суд змінив запобіжний захід для екснардепа від "Народного фронту" Сергія Пашинського з утримування під вартою на домашній арешт

Термін перебування під домашнім арештом визначено до 3 лютого 2020 року, передає Еспресо.TV.

Раніше Печерський райсуд Києва заарештував екснардепа від "Народного фронту" Сергія Пашинського. У "Народному фронті" арешт Пашинського назвали поверненням політичних переслідувань часів Януковича.

Нагадаємо, ГПУ поновила слідство у справі про стрілянину за участі народного депутата Сергія Пашинського і мешканця Васильківського району В'ячеслава Хімікуса, яку в 2017 році прокурори закрили через відсутність складу злочину, кваліфікувавши дії Пашинського як самооборону. Після зміни влади захист Хімікуса звернувся до ГПУ задля повторного розслідування інциденту, аргументувавши це зміною політичної ситуації в країні.

7 жовтня Пашинського заарештували на два місяці без можливості застави. 18 жовтня судді Апеляційного суду Києва залишили без змін рішення Печерського суду щодо Пашинського.

Нагадаємо, що Пашинський дав свідчення у справі про розстріли на Майдані у 2014 році.

Раніше екс-директор ДБР Роман Труба заявив, що ГПУ зробила жертву з Пашинського.

Також зазначимо, що Пашинський вважає, що Портнов знову отримав можливість впливати на правоохоронну та судову системи в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: