fbpx
Сьогодні
16:38 17 Гру 2019

Рада не буде працювати під час вечірнього засідання: що сталося

Верховна Рада у вівторок не буде працювати під час вечірнього засідання.

Про це сказав глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає "УП".

Арахамія розповів, що в порядку денному на вівторок немає закону про продаж землі, а на цьому тижні Рада повинна була розглянути питання легалізації бурштину і надбавки до пенсій.

"Хтось дуже не хоче, щоб в цьому році була скасована депутатська недоторканність. Це перше. Що нам люди кажуть офрекордс? В нас на цьому тижні також є законопроєкти про легалізацію бурштину. І ці доходи вже закладені в дохідну частину бюджету і нам теж кажуть, що не буде вам ніякого бурштину, будемо блокувати і робити все що завгодно, щоб цього не трапилося.

Третє. Є законопроєкт, що всі одинокі пенсіонери віком від 80 років отримують спеціальні виплати. Кажуть, що ви від цього отримаєте багато політичних балів і теж цього не треба робити.

Четверте. 80 тисяч одиноких сиріт теж отримають додаткову фінансову допомогу. Це теж не треба, бо покращує політичні позиції партії "Слуга народа". От що коїться. Це ніяк не пов'язано з ніякою землею.

Те що зараз трапляється там (під Верховною Радою) це спектакль, щоб зірвати сьогоднішнє засідання Верховної Ради, яке фактично вже зірване. Ми домовилися, що ми просто відкриємо сесію і закриємо".

О 16 годині спікер парламенту Дмитро Разумков відкрив засідання Ради і тут же його закрив. Арахамія розповів, що це була позиція всіх фракцій. Він також розповів, що якщо інші фракції продовжать блокувати трибуну, то "Слуга народу" буде її розблоковувати.

Раніше, Разумков оголосив позачергове засідання аграрного комітету.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: