fbpx
Сьогодні
09:50 15 Гру 2019

YouTube суттєво посилив політику безпеки: що зміниться

Нові правила YouTube стосуються не тільки творців контенту, але і приватних осіб.

YouTube посилив політику безпеки і пообіцяв видаляти відеоролики і коментарі з прихованими погрозами та образами, повідомляється в блозі компанії.

Творців подібного контенту будуть відключати від монетизації, а неприйнятні ролики – видаляти. Зокрема, мова йде про відео, в яких імітується насильство стосовно людини або йдеться про таку можливість.

Раніше YouTube забороняв тільки прямі погрози та образи.

Під забороною також виявилися образи за ознакою раси, гендеру або сексуальної орієнтації. Нові правила стосуються не тільки творців контенту, але також чиновників і приватних осіб.

При порушенні цих правил YouTube буде відключати користувачів від монетизації, видаляти їх ролики, а в окремих випадках навіть канали.

У Twitter відеоплатформи уточнили, що пародії, гумористичні шоу, освітні, наукові чи художні публікації видалятися не будуть, однак це не дає право творцям подібного контенту ображати когось.

За третій квартал 2019 року адміністрація сервісу видалила більше 16 млн образливих коментарів. Після введення нових правил в YouTube планують видалити більшу кількість образливих записів.

Нагадаємо, Viber запустив для України грошові перекази в месенджері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: