fbpx
Сьогодні
Відео 18:54 15 Гру 2019

У Росії оприлюднили інтерв'ю з Зеленським, існування якого він спростовував

Телеканал "Росія 1" у програмі "Москва. Кремль. Путін" показав "інтерв'ю" з президентом України Володимиром Зеленським. Раніше його анонсували на телеканалі "Росія 1", заявивши, що Зеленський дав російському каналу перше повноцінне інтерв'ю.

При цьому сам Зеленський заявив, що не давав інтерв'ю російському пропагандистському телеканалу.

За словами Глави держави, він спілкувався з журналістами після зустрічі з лідерами Франції, Німеччини і Росії, яка відбулася у понеділок, 9 грудня, однак на питання російських журналістів не відповідав та інтерв'ю не давав.

"Я не давав інтерв'ю телеканалу "Росія". У Парижі після "нормандської зустрічі", десь о 1:30 ночі, був прес-підхід. В коридорі журналістка у мене щось запитала, я їй нічого не відповів", – пояснив Зеленський.

Тим часом відео "інтерв'ю" було опубліковано на YouTube-каналі телеканалу.

У відео видно, що журналісти російського каналу підбігли до Зеленського на виході з будівлі і просто поставили йому кілька запитань.

Вони запитали Зеленського, як пройшла зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Перша зустріч, особиста, поговорили, піднімали важливі дуже питання", – відповів він.

Зеленський, вважає, що зустрічі подібного формату дають можливість покласти край війні в Україні.

"Я вважаю, що правильний початок в принципі на таких зустрічах такого формату, у нас є можливість досягти результату – кінець війни в Україні, на території нашої країни. Через 4 місяці буде зустріч, тому що багато питань за один раз не вирішити і дійсно дуже багато різних поглядів, багато різних питань", – додав він.

За словами Зеленського, в української сторони "трошки інші погляди" на мінські угоди, але головне – покладено початок спілкуванню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: