fbpx
Сьогодні
16:51 15 Гру 2019

У Кабміні шукають керівників для Держгеокадастру, Милованов розповів нові деталі

У Кабміні оголосили першу хвилю конкурсів на керівників обласних управлінь Держгеокадастру.

Про це нагадав міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов. Крім того, він розповів нові деталі пошуку.

"Чому це важливо? Держгеокадастр реєструє та РОЗПОРЯДЖАЄТЬСЯ землею. Ті, хто стикались з цим органом влади на місцях, знають наскільки він є корумпований. Земля виділяється си не виділяється в залежності від хабарів та політичних зв`язків. Це має змінитись!", – зазначає міністр.

Він назвав 5 важливих для справи кроків

Крок 1. Було призначено нового керівника центрального офісу через прозорий конкурс. Відео інтерв`ю кандидатів є на моїй ФБ сторінці нижче.

Крок 2. Відсторонено всіх керівників та заступників регіональних управлінь. В певних регіонах це рішення саботується, але ми доведемо це до кінця. Пишіть про такі випадки в коментарях.

Крок 3. Запущено аудит-перевірка центрального та всіх регіональних управлінь.

Вакансії Держгеокадастру

Крок 4. Відкриваються конкурси на керівників регіональних відділень. Будь-ласка подавайтесь. Рішення будемо приймати ми. Консультації будемо проводити з профільним комітетом в Раді, командою прем`єр-міністра, та офісом президента. Ми шукаємо людей, які готові боротись з корупцією і створювати сучасний і прозорий орган влади.

Крок 5. Але системно побороти корупцію в кадастрі можна тільки через знищення джерела корупції – права розпоряджатись землею. Це право буде передано місцевій владі. Відповідний законопроект в роботі. Таким чином, кадастр перетвориться просто на реєстр, а не розпорядчий орган.

"Ми робимо багато з наповнення кадастру даними та відкриття цих даних для всіх. Але це окрема історія", – резюмує Милованов.

Деталі щодо вакансій дивіться за посиланням. 

Раніше Зеленський назвав чіткі строки, коли закінчиться епоха бідності.

Крім того, Зеленський окреслив свою позицію щодо газового питання з Росією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: