fbpx
Сьогодні
11:48 15 Гру 2019

ОДА не використали 2,8 млрд грн передбачені на ремонт доріг

Радник прем'єр-міністра Юрій Голик заявив, що в регіонах залишилися не використаними 2,8 млрд грн передбачених на ремонт доріг

Про це Голик написав у Facebook.

За словами радника Олексія Гончарука, з 13,7 млрд грн, які надійшли до обласних бюджетів в рамках Закону про Дорожній фонд на ремонт і утримання доріг, на кінець листопада були використані лише 10,9 млрд грн.

"Здавалося б – ось воно, щастя. Гроші впали з неба, просто використовуй їх. Але ні. Наявність грошей – це не завжди якісні дороги. Потрібен ще менеджмент", – написав Голик.

За його даними, регіони по-різному використовують одержувані з держбюджету гроші: лідери у використанні коштів Дорожнього фонду – Хмельницька, Харківська та Дніпропетровська ОДА, які використали більше 95% коштів.

Найгірші показники у Чернівецької, Івано-Франківської, Житомирської та Донецької областей, які використали лише по 45% коштів.

Нагадаємо, у коментарі "Рубриці" Кубраков назвав 2 найбільші проблеми агентства.

Більш того, новий очільник Укравтодору обіцяє створити координаційний центр, щоб допомагати регіонам залучати кошти донорів.

А ще – пояснив, де шукатиме гроші для роботи Укравтодору та розповів про нововведення у роботі.

Крім того, новий очільник Укравтодору пояснив, коли чекати платні дороги.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук представив нового очільника Укравтодору Олександра Кубракова, який отримав перемогу у відкритому конкурсі на посаду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: