fbpx
Сьогодні
Відео 19:53 15 Гру 2019

Милованов приїхав на свалку шлаків у Запоріжжі, яка розташована поруч із агрополями

Міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов приїхав на свалку шлаків в Запоріжжі, яка розташована поруч із агрополями.

Відео він виклав у Facebook.

"Це свалка шлаків в Запоріжжі. 96 гектарів. Складають сюди шлаки з 1934 року. Кілька металургійних заводів. Привозять залізницею з печей. Запоріжсталь – єдине підприємство, яке переробляє цей шлак. Шлак звозять Белазами, роздробляють, відбирають метали магнітами, а те що залишилось відвозять назад. На відео – саме цей процес відбору металу. Донедавна, цей процес робився людьми, стихійно. Вся сварка була заповнена групами людей, які добували шлак і задавали його на переробку. Кажуть були війни за найкращі участки. З стріляниною. Але сьогодні все тихо і цивілізовано. Підприємство каже, що у них зайняло пару років витиснути групи стихійних переробників. Через дорогу від свалки обробляють агро поля. Цікаво, що там росте і куди його продають. Це не може бути екологічно чисто", – заявив Милованов.

Це отвал шлаків в Запоріжжі. 96 гектарів. Складають сюди шлаки з 1934 року. Кілька металургійних заводів. Привозять залізницею з печей. Запоріжсталь – єдине підприємство, яке переробляє цей шлак. Шлак звозять Белазами, роздробляють, відбирають метали магнітами, а те що залишилось відвозять назад. На відео – саме цей процес відбору металу. Донедавна, цей процес робився людьми, стихійно. Все звалище булао заповнена групами людей, які добували шлак і задавали його на переробку. Кажуть були війни за найкращі участки. З стріляниною. Але сьогодні все тихо і цивілізовано. Підприємство каже, що у них зайняло пару років витиснути групи стихійних переробників. Через дорогу від звалища обробляють агро поля. Цікаво, що там росте і куди його продають. Це не може бути екологічно чисто. А ще недалеко річка Дніпро. Куди попадає частина елементів шлаків.

Posted by Тимофей Милованов on Sunday, December 15, 2019

 

Нагадаємо, що у Кабміні шукають керівників для Держгеокадастру, Милованов розповів нові деталі.

Раніше Зеленський назвав чіткі строки, коли закінчиться епоха бідності.

Крім того, Зеленський окреслив свою позицію щодо газового питання з Росією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: