fbpx
Сьогодні
18:07 15 Гру 2019

"Богдан" почне випускати електробуси

Конструкторське бюро «Автомобільної компанії «Богдан Моторс» завершило розробку нової моделі електричного автобуса і вже ведуться роботи з виготовлення предсерійного зразка.

Новий електробус «Богдан» вже в наступному 2020 році буде серійно виготовлятися на потужностях заводу в Луцьку, передає  AUTO-Consulting.

Новий «Богдан» матиме 12 метровий кузов із нержавіючої сталі та абсолютно низький рівень підлоги. Автобус призначений для перевезення пасажирів по міських маршрутах.

Пасажиромісткість складе не менше 80 пасажирів.

За словами розробників, характеристики електробуса залежати від комплектації: пробіг на одній зарядці від 200 км, Сумарна потужність двигунів 260 кВт, максимальна швидкість понад 70 км/год.

При виготовленні електричного автобуса «Богдан» будуть використовуватися комплектуючі європейського виробництва. Поява в модельному ряду «Богдана» електричного автобуса відкриє компанії перспективний ринок Європейського Союзу. У корпорації відзначають важливість розвитку такого виду транспорту і в Україні.

Остаточна ціна нового електричного автобуса буде визначена на початку нового року перед початком серійного виробництва. Як відзначають розробники, ціна на електробус буде нижчою за європейські аналоги при більш високому рівні якості.

Раніше Зеленський назвав чіткі строки, коли закінчиться епоха бідності.

Крім того, Зеленський окреслив свою позицію щодо газового питання з Росією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: