fbpx
Сьогодні
15:50 13 Гру 2019

Знаю Антоненка з 2017 року, готовий спілкуватися зі слідством, - заступник секретаря РНБО про справу Шеремета

Заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Сергій Кривонос заявив, що готовий співпрацювати зі слідством у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, якщо в цьому виникне необхідність.

"Події, що відбулися вчора, не вкладаються в голові. Знайомий з Андрієм Антоненком з 2017 року. Служили разом на сході. Готовий спілкуватися зі слідством для проведення об'єктивного розслідування, якщо в цьому буде необхідність", – написав він у Facebook.

Кривонос зазначив, що в Україні діє презумпція невинуватості, й до обвинувального вироку суду людина вважається невинуватою.

12 грудня 2019 року поліція провела низку обшуків і повідомила про підозру деяким фігурантам справи. Того самого дня відбувся брифінг за участю керівництва Нацполіції, МВС і президента України Володимира Зеленського, на якому було частково розкрито проміжні результати розслідування та названо імена підозрюваних у вбивстві.

Про підозру у вбивстві Шеремета повідомлено трьом особам: військовій медсестрі Яні Дугарь, волонтеру та дитячому медику Юлії Кузьменко, а також музиканту та ветерану АТО Андрію Антоненку, всіх їх затримано. Подружжя Владислав та Інна Грищенки, також учасники АТО, були затримані в іншій справі, але є фігурантами справи щодо вбивства Шеремета.

Раніше повідомлялося, справа Шеремета: слідчі назвали ймовірним організатором вбивства Антоненка.

Нагадаємо, що у Збройних силах прокоментували підозру військового Антоненка у справі Шеремета.

13 грудня суд помістив військову медсестру Яну Дугарь під цілодобовий домашній арешт.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: