fbpx
Сьогодні
11:49 13 Гру 2019

У Збройних силах прокоментували підозру військового Антоненка у справі Шеремета

У Командуванні Сил спеціальних операцій Збройних України прокоментували затримання військовослужбовця Андрія Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

У повідомленні Командування зазначено, що Антоненко служить в ЗСУ з 2017 року і його поведінка за цей час характеризується як позитивна.

"Антоненко Андрій Сергійович проходить військову службу за контрактом в лавах Сил спеціальних операцій з липня 2017 року, в Командуванні ССО з червня 2019 року. За час проходження служби характеризується позитивно", — йдеться в повідомленні.

У Командуванні Сил спецоперацій ЗСУ додали, що готові сприяти проведенню об'єктивного розслідування та надавати слідству необхідну інформацію задля встановлення істини.

12 грудня глава МВС України Арсен Аваков заявив про затримання фігурантів у справі Шеремета. Кількома хвилинами раніше музикант Riffmaster Андрій Антоненко повідомив, що до нього прийшли з обшуками та підозрюють у вбивстві журналіста Шеремета.

Згодом поліція дала брифінг, правоохоронці назвали п'ятьох підозрюваних у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета.

Це військова медсестра Яна Дугарь, дитячий хірург в Охматдиті Юлія Кузьменко, музикант і доброволець Андрій Антоненко та подружжя ветеранів війни на Донбасі Інни та Владислава Грищенків, відомих за прізвиськами «Пума» і «Буча».

За даними слідства, Антоненко та Кузьменко закладали вибухівку під авто Павла Шеремета.

Нагадаємо: Аваков переконаний, що слідство не помилилося у справі Шеремета.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: