fbpx
Сьогодні
17:15 13 Гру 2019

Спецназ виламав вночі двері: відомий шоумен Мухарський розповів про обшук у його квартирі у Києві

У ніч на п'ятницю, 13 грудня, правоохоронці прийшли з обшуком на київську квартиру шоумена Антіна Мухарського, який наразі живе за межами України.

Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні вночі спецназ виламав двері у моїй квартирі на Подолі, де живуть орендарі. Обшук тривав п'ять годин»", — написав Мухарський.

Мухарський заявив, що під час обшуку в його квартирі силовики не пред'явили жодних дозвільних документів

Відповідне відеозвернення Мухарський оприлюднив у Facebook:

Posted by Антін Мухарський on Friday, December 13, 2019

 

"Сьогодні вночі о 5:30 ранку в мою квартиру на Подолі, яку я здаю в оренду, увірвалися люди в масках, бронежилетах і, виламавши двері, не пред'явивши жодних документів – рішення суду або постанову прокуратури, – поклали на підлогу обличчями донизу 4 людей, вилучивши у них телефони мобільні та всю комп'ютерну техніку. Зараз мої юристи і представники проводять розслідування цього кричущого випадку", – написав Мухарський.

Обшук у себе Мухарський пов'язав із затриманнями та обшуками в учасників волонтерського руху в Україні та спротиву російській агресії.

"Коли в країні починається справжнє беззаконня, коли в будь-яку квартиру і навіть до вас – тих, хто дивиться це відео, можуть увірватися люди, представники так званих силових структур, це все дуже співпадає з вчорашньою прес-конференцією міністра Авакова, президента і генерального прокурора Рябошапки, які начебто представили якісь обвинувачення людям, долученим до волонтерського руху, руху воїнів і добровольців АТО. Я теж певною мірою долучений до цього руху і навіть нагороджений державними відзнаками і також брав певну участь у подіях на сході в якості митця, волонтера і людини, яка всіляко підтримує опір, і, навіть, в тому числі, збройний опір проти російської агресії, яка досі триває в Україні. Тому буду вас тримати в курсі на цій сторінці. Разом прорвемось, спасібо жителям Кривбаса, ну а далі ви вже знаєте", – додав Мухарський.

До цього в національній поліції назвали п'ятьох підозрюваних у справі щодо вбивства Шеремета.

Експертний аналіз фахівця з Британії підтвердив, що вбивці Шеремета – це Антоненко та Кузьменко.

А генеральний прокурор України Руслан Рябошапка наголосив, що у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета правоохоронці встановили тільки виконавців і потрібно також з'ясувати, хто був замовником злочину.

Раніше Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про затримання фігурантів справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Пізніше стало відомо, що волонтерка Кузьменко мала спільних друзів та контакти з ймовірним вбивцею Шеремета.

Нагадаємо, що двох колишніх добровольців Владислава та Ірину Грищенків затримали за підозрою у підготовці вибуху і можуть пов'язати зі вбивством журналіста Павла Шеремета у 2016 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: