fbpx
Сьогодні
19:50 13 Гру 2019

Мати Павла Шеремета прокоментувала арешти в Києві у справі її сина

Мати убитого журналіста Павла Шеремета Людмила Шеремет не знає, чи вірити у причетність затриманих осіб до вбивства її сина і боїться, щоб у цій справі не постраждали невинні.

Про це вона сказала в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Я нічого не знаю (чи вірить у те, що затримані саме ті люди, які мають відношення до злочину, – УП). Думаю, це може підтвердити або спростувати тільки суд.

Єдине, чого я дуже боюся, щоб не постраждали невинні люди. Павла, його не повернеш… Звичайно, хотілося б правди. Але наскільки до неї наблизилися, дуже складно судити", – говорить Шеремет.

Вона додала, що про брифінг, на якому назвали імена підозрюваних у причетності до вбивства, дізналася випадково.

За словами матері журналіста, їй імпонує, що у президента Володимира Зеленського є воля цим займатися, але з іншого боку, розслідування не доведено до логічного завершення, тому до самого оприлюднення "сирого" розслідування у неї є питання.

Людмила Шеремет додала, що з Офісу президента не ініціювали зустріч з нею, і сам вона такої зустрічі не просила і не проситиме, але вдячна нинішньому президенту, що "справу не поклали під сукно, нею займаються".

Разом з тим вона нагадала, що двічі зустрічалася з п'ятим президентом Петром Порошенком, і якщо від Зеленського хтось захоче з нею поспілкуватися, то не відмовиться.

Мати журналіста додала, що від того, що вона щось дізнається, легше їй не стане, бо "сина немає… а все інше не має значення".

Людмила Шеремет також розповіла, що наразі її підтримує те, що її сина пам'ятають і дуже тепло згадують навіть ті, кого вона випадково зустріла у потязі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: