fbpx
Сьогодні
23:10 12 Гру 2019

Зеленський відчув, що Україна може домовлятися з Росією

Президент України Володимир Зеленський подякував Німеччині та Франції за потужну підтримку України під час перемовин у Нормандському форматі. Водночас на саміті він відчув, що Україна може домовлятися з Росією.

Про це Глава держави заявив в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1», коментуючи результати переговорів з Президентом Росії Володимиром Путіним у Парижі на Нормандській зустрічі, пише ОП.

«Я точно зрозумів, що у нас розпочався діалог. Ми можемо домовлятися. Це буде нешвидко. Але це буде. У нас достатньо сильна позиція: війна в Україні – на жаль, це наша земля, це наші люди», – сказав він.

Як уточнив Глава держави, під час зустрічі він привітався з Володимиром Путіним за руку, адже без цього неможливо розпочати діалог.

«А як можна по-іншому зустрічатися на найвищому рівні? Як можна без цього розпочати діалог? Як можна без цього домовлятися, а найголовніше – вирішувати питання? Мені здається, що в цілому ми багато що вирішили. Але результат цих рішень ми побачимо до кінця року», – наголосив Президент.

Участь Володимира Зеленського в ток-шоу «Право на владу».

Президент України Володимир Зеленський завітав до студії суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», щоб відверто відповісти на всі питання про результати історичної зустрічі «Нормандської четвірки». Дивіться наживо.

Posted by Офіс Президента України on Thursday, December 12, 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: