fbpx
Сьогодні
14:05 12 Гру 2019

Заступниця голови Нацбанку заявила, що отримує погрози

Катерина Рожкова, фото РБК-Україна

Заступниця голови правління Національного банку України Катерина Рожкова повідомила, що отримала з невідомого номеру SMS-повідомлення з погрозами.

Про це Рожкова написала у Facebook.

За її словами, після отримання повідомлення, до будинку, який межує з будинком, де вона проживає, приїхала поліція із саперами через повідомлення про замінування.

"Воно (повідомлення про замінування сусідського будинку) виявилось хибним, але, здається, той, хто повідомляв про нього, просто помилився адресою", — повідомила Рожкова.

За її словами, біля її будинку щодня відбуваються мітинги, які перешкоджають її виїзду на роботу, тому Рожкова викликає поліцію та їде на роботу у авто поліцейських.

"Ці погрози я сприймаю як реальні, пов'язані з виконанням мною службових обов'язків на посаді першого заступника Голови НБУ. Враховуючи мітинги під стінами НБУ, під будинками, в яких проживаю я та Яків Смолій (голова Нацбанку), постійні образливі виклики на нашу адресу та на адресу наших колег з боку "мітингувальників", вчора я звернулась з відповідною заявою до правоохоронних органів. Терор, на жаль, продовжується", — заявила заступниця голови Нацбанку.

Вона також додала, що попри тиск, позиція Нацбанку залишається незмінною. Там й надалі вимагатимуть повернення виведених зі збанкрутілих банків коштів, зокрема виведених грошей з ПриватБанку до його націоналізації.

Нагадаємо, що під стінами будівлі Нацбанку у Києві вже протягом декількох тижнів тривають мітинги.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: