fbpx
Сьогодні
09:29 12 Гру 2019

"Слугу народу" зняли з ефіру російського телеканалу: в першій же серії вирізали жарт про Путіна

Російський телеканал "ТНТ" вирізав з українського серіалу "Слуга народу" жарт про президента Володимира Путіна і в той же день скасував показ наступних серій.

Про це пише "Медуза".

Серіал показували тільки один день, 11 грудня. Замість "Слуги народу" в програмі телеканалу 12 і 13 грудня – серіали "Інтерни" і "СашаТаня".

У "ТНТ" пояснили, що не збиралися показувати в ефірі більше трьох серій. Мовляв, показ перших серій був "маркетинговим ходом з підвищення упізнаваності платформи". Решту серіалу покажуть у мережі.

Російські ЗМІ також повідомили: з реакції соцмереж зрозуміло, що жителі східних регіонів Росії подивилися нецензуровану версію.

Російський телеканал ТНТ цензурував першу серію українського серіалу "Слуга народу" в частині, де йдеться про президента РФ Володимира Путіна.

11 грудня російський телеканал ТНТ почав показувати серіал "Слуга народу", головну роль в якому виконав чинний президент України Володимир Зеленський.

Серіал з'явився в програмі на наступний день після зустрічі президентів Росії і України в Парижі. З першої серії зник жарт про Путіна (за сюжетом серіалу новообраний президент Голобородько приходить вибирати дорогий годинник і костюм, який йому тепер належить за статусом, і помічник розповідає йому, що Путін носить годинник швейцарської марки Hublot, вимовляючи її назву як "Хубло". На що герой Зеленського дивується: "Путін – Хубло"?).

Цей момент з версії, показаної ТНТ в Москві, був вирізаний.

Раніше повідомлялося, що російський телеканал покаже серіал "Слуга народу", але Путін його дивитися не буде.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: