fbpx
Сьогодні
12:36 12 Гру 2019

Пожежа на російському авіаносці "Адмірал Кузнєцов": постраждали шестеро людей

Шестеро людей, за останніми даними, постраждали під час пожежі на авіаносному крейсері "Адмірал Кузнєцов" у Мурманську.

Про це пише"Інтерфакс".

"Постраждали шестеро людей, одна людина у важкому стані", – сказав співрозмовник.

Тим часом глава Об'єднаної суднобудівної корпорації (ОСК) Олексій Рахманов заявив, що постраждалих серед цивільних фахівців унаслідок пожежі на єдиному російському авіаносці "Адмірал Кузнєцов" немає. "Триває боротьба за живучість корабля. Постраждалих із числа цивільних працівників 35-го судноремонтного заводу немає", – сказав Рахманов.

Площа пожежі на важкому авіаносному крейсері "Адмірал Кузнєцов", за останніми даними, зросла до 600 квадратних метрів, повідомило  джерело, знайоме з ситуацією. "Площа пожежі – близько 600 кв. м в енерговідсіку. Пожежники працюють за другим номером (ранг складності пожежі)", – сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що площа пожежі уточнюється, тому що на місці йде дуже густий дим.

У Головному управлінні МНС Росії в Мурманській області відмовилися коментувати пожежу на "Адміралі Кузнецові". "Ми не коментуємо зараз", – повідомили в прес-службі регіонального главку МНС.

На "Адміралі Кузнєцові", що стоїть на ремонті на заводі "Зірочка", в четвер сталася пожежа. "За попередніми даними, загоряння виникло під час ремонтних робіт у першому енерговідсіку на другій палубі", – сказав співрозмовник.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: