fbpx
Сьогодні
15:43 12 Гру 2019

Поліція затримала підозрюваних у справі Шеремета, - МВС

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про затримання фігурантів справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це він написав у Твіттері.

"Щойно Нацполіція затримала і за згодою ГПУ оголошує обґрунтовану підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета".

Серед затриманих – рок-музикант, відомий також як Riffmaster, та колишній АТОвець Андрій Антоненко.

На своїй сторінці в Facebook він написав: "Мені пред'являють вбивство Шеремета. Прямо зараз. У моєму дворі".

Мені пред'являють вбивство Шеремета. Прям зараз. У моє у дворі. Буде обшук. Хелп!

Posted by Андрій Антоненко on Thursday, December 12, 2019

 

Андрій Антоненко – був також волонтером. Він автор пісні про Сили спецоперацій "Тихо прийшов, тих пішов".

Це Андрій Антоненко Riffmaster – автор "Пісні спеціального значення", більш відомої як "Тихо прийшов, тихо пішов".Із перших днів війни Андрій допомагав армії як волонтер. Бійці Сил Спеціальних Операцій ЗСУ добре знають Андрія. А пісню, яку він присвятив бійцям ССО, знають напам'ять. Вона стала неофіційним гімном Сил Спецоперацій. Саме час її переслухати наново!

Posted by Петро Порошенко on Friday, July 28, 2017

 

Відомий волонтер Мирослав Гай, в той же час, повідомив наступне:

"Терміново! До військовослужбовця ССО, автора відомої пісні "Тихо прийшов, тихо пішов" Андрій Антоненко прийшли додому з обшуком. Йому шиють вбивство Павла Шеремета!!!"

Терміново! До військовослужбовця ССО, автора відомої пісні "Тихо прийшов, тихо пішов" Андрій Антоненко прийшли додому з обшуком. Йому шиють вбивство Павла Шеремета!!!

Posted by Myroslav Hai on Thursday, December 12, 2019

 

Другою затриманою є Юлія Кузьменко, волонтерка, в цивільному житті лікарка, заввідденням рентгенографії, повідомив адвокат Влад Добош. У неї зараз теж проводять обшук.

"Затримано Юлію Кузьменко в підозрі співучасті вчинення якогось вбивства! Лікарку, волонтерку! Їду до неї додому, має бути обшук! Це пісец", – написав адвокат.

Затримано Юлия Кузьменко в підозрі співучасті вчинення якогось вбивства! Лікаря, волонтера! Їду до неї, додому, має бути обшук!Це пісец…..

Posted by Влад Добош on Thursday, December 12, 2019

 

За словами керівниці спільноти "Небесна сотня" Аліни Бондар, Кузьменко підозрюють у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета. Як вона написала на своїй сторінці в Facebook, зараз ще тривають обшуки в щонайменше чотирьох осіб.

"Очевидно з цих двох + Грищенків і робитимуть ОЗУ, яке вчинило вбивство Павла Шеремета. В групі підозрюваних також мав бути Іван Вакуленко, але після повістки на допит його знайдено мертвим за дивних обставин", – повідомила в свою чергу журналістка Ольга Худецька.

Також глава МВС поінформував, що суд скоре обере підозрюваним запобіжні заходи.

"У справі про вбивство Павла Шеремета тривають активні слідчі дії, суд незабаром обере підозрюваним запобіжні заходи. Але, враховуючи суспільне значення цієї справи, ми проведемо терміновий брифінг, надамо всю можливу інформацію про перебіг розслідування", – додав Аваков у Facebook.

О 5 годині вечора відбудеться брифінг Авакова та заступника глави Нацполіції – начальника кримінальної поліції Євгена Коваля щодо розслідування вбивства Шеремета.

Нагадаємо, вранці 20 липня 2016 року в центрі Києва було підірвано машину керівника інтернет-видання "Українська правда" Олени Притули, в якій перебував Шеремет. Журналіст загинув на місці незабаром після вибуху. Слідчі заявили, що вважають пріоритетною версією вбивства журналістську діяльність Шеремета в Україні та інших країнах.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: