fbpx
Сьогодні
12:21 12 Гру 2019

НАБУ розпочало розслідування проти "слуг" Холодова, Дубінського та Юрченка: в чому справа

Народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко повідомив, що Національне антикорупційне бюро України розпочало розслідування за його заявою про протиправні дії парламентаріїв від фракції "Слуга народу" Олександра Дубінського, Олександра Юрченка та Андрія Холодова під час того, як вони здійснювали законотворчу діяльність.

"Нещодавно я подав заяву на народних депутатів України із фракції "Слуга народу" у зв'язку з пролобійованою в особистих інтересах поправкою, яка завдала шкоди і державному, і місцевому бюджетам. Нагадаю, що майже два місяці тому ВР ухвалила правку, після якої тютюнова галузь в Україна різко скоротила виробництво, бюджет недоотримав мільярдні надходження, і все це було зроблено для того, щоб збільшити доходи деяких слуг", – написав Горчаренко у Facebook.

За його словами, незважаючи на те, що цей закон так і не набув чинності, але "все одно бюджет втратив сотні мільйонів гривень, а в Україні погіршився інвестклімат".

"Сподіваюся, НАБУ здійснить чесне розслідування, і винних у втраті Україною бюджетних коштів буде покарано за всією суворістю закону", – підсумував нардеп.

Гончаренко також оприлюднив фотокопії повідомлень на його ім'я з НАБУ, про початок 4 грудня досудового розслідування за його заявою.

Нет описания фото.

Нагадаємо, що Гончаренко написав запит Зеленському щодо умов продажу серіалу "Слуга народу" російському телеканалу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: