fbpx
Сьогодні
17:32 11 Гру 2019

Вбивство Мирошниченка: другого з нападників відправили під варту

11 грудня Донецький апеляційний суд в Бахмуті переглянув запобіжний захід стосовно одного з нападників на волонтера Артема Мирошниченка.

Про це повідомляє Вільне радіо.

Колегія суддів не погодилась з рішенням Артемівського міськрайонного суду відправити його під домашній арешт, та переобрала запобіжний захід.

Засідання запланували на 14:00, але розпочалось воно все ж пізніше. Миколі Барабашу шукали іншого адвоката, бо попередній захворів. Переглядали запобіжний у закритому режимі.

Колегія суддів в складі Римми Залізняк, Дмитра Круподері та Олега Стародуба скасували рішення Артемівського міськрайонного суду і переобрали 16-річному Миколі новий запобіжний захід.

Хлопця відправили в СІЗО на 2 місяці, до 29 січня, без права внесення застави.

Після закінчення цього терміну підлітку можуть продовжити запобіжний захід.

Раніше повідомлялося, що у лікарні помер бахмутський активіст, якого побили за відповідь українською мовою.

Нагадаємо, у Бахмуті на Донеччині ввечері в п'ятницю 29 листопада в Києві був скоєний напад на місцевого активіста Артема Мірошниченка. Чоловік перебував у комі після операції.

2 грудня Артемівський міський суд області обрав запобіжний захід 16-річному бахмутяніну, який жорстоко побив місцевого громадського діяча Артема Мірошниченка. На час слідства хлопець буде перебувати під цілодобовим домашнім арештом.

При цьому вбивця бахмутського активіста зажадав у суді перекладача з української на російську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: