fbpx
Сьогодні
19:07 11 Гру 2019

У Кремлі заявили про "п'яні фантазії" Авакова

Помічник президента Росії Владислав Сурков назвав слова міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова про те, що він «розлютився» на переговорах «нормандської четвірки» п'яними фантазіями.

«Переговори в Парижі в понеділок не були ні особливо важкими, ні емоційно зарядженими. Швидше, довгими. Що стосується фантазій Авакова, то найкращим коментарем до них служать його власні слова», – сказав Сурков «Коммерсанту».

«У тому ж інтерв'ю, де він дає характеристики учасникам російської делегації, він повідомляє важливі відомості і про себе самого. Він каже, що його – цитую – «близько не підпустили» до переговорів», – продовжує помічник президента РФ.

Слова Авакова в інтерв'ю Дмитру Гордону про те, що в кінці саміту він випив вино, Сурков трактував так, що глава МВС «пробрався в приміщення і активно допивав вино, що залишилося після вечері лідерів нормандської четвірки».

«Померольчік», за його висловом. Так що не потрібно вірити словам людини, який не був на переговорах, та ще до того ж і п'яного», – підкреслив помічник Володимира Путіна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: