fbpx
Сьогодні
12:58 11 Гру 2019

Російський телеканал покаже серіал "Слуга народу": Путін його дивитися не буде

Російський розважальний телеканал "ТНТ" покаже серіал "Слуга народу" із президентом Володимиром Зеленським у головній ролі.

На "ТНТ" анонсують, що серіал буде вперше показаний на російському телебаченні. Там закликали "дивитись версію Зеленського, яка вдалась". "Слугу народу" будуть показувати у будні дні у прайм-тайм, о 19:00, починаючи з 11 грудня.

"Слуга народу" – комедійний політичний телесеріал, який розповідає історію обрання президентом України учителя історії Василя Голобородька. Серіал складається з 3 сезонів.

Президент Росії Володимир Путін не дивився і не збирається дивитися серіал "Слуга народу".  Про це сказав прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков.

"Він (Путін) не дивиться серіали, тому я переконаний, що він не дивився ("Слугу народу"), і переконаний, що дивитися не буде, бо часу у нього немає".

За словами Пєскова, він навіть не знав про плани російського каналу показати український серіал: "ТНТ – це приватний канал, ніяк не державний, і для того, щоб показувати якийсь серіал, ніякого дозволу у Кремля отримувати не потрібно".

За його словами, "тут головне – придбати серіал, дотримуватися всі авторські права".

Нагадаємо, що Пєсков прокоментував "нормандську зустріч".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: