fbpx
Сьогодні
12:16 11 Гру 2019

Лояльний до президента США телеканал намагався отримати візу для ексдепутата Онищенка

Лояльний до президента США Дональда Трампа телеканал One America News намагався отримати візу для українського олігарха і ексдепутата Олександра Онищенка до його арешту в Німеччині.

Про це пише The Daily Beast.

В Онищенко нібито є "бруд" про діяльність Burisma Holdings, де працював син конкурента Трампа на майбутніх виборах в 2020 році Джо Байдена Хантер.

Відзначається, що дружнє до Трампа ЗМІ намагалося допомогти Онищенко отримати візу для в'їзду в США до його арешту в кінці листопада.

Президент мережі ОАNN Чарльз Херрінг: "Я можу підтвердити, що One America News Network дійсно намагалася отримати ряд віз для колишніх українських чиновників для поїздки в Сполучені Штати, включаючи Олександра Онищенка…

One America News Network зробила запит до затримання Онищенко. На сьогоднішній день розслідування One America News обійшлося в 100 000 доларів".

За словами Херрінга, його мережа "в даний час шукає візи" для кількох інших колишніх українських чиновників, але не для Онищенко. Він відмовився повідомити, для яких українських чиновників його відділення намагається отримати візу.

Адвокат Онищенко не відповів на запити про коментарі для The Daily Beast.

Відзначається, що про зусилля ОАNN допомогти Онищенко з візою стало відомо після того, як адвокат Трампа Руді Джуліані прилітав до Києва для зустрічі з колишніми генпрокурорами України Юрієм Луценком і Віктором Шокіним. У поїздці Джуліані супроводжував кореспондент ОАNN.

Також повідомляється, що Онищенко розповів медіа-сайту CD Media, що подав заявку на візу в США на початку 2019 року.

У виданні зазначають, що в останні роки One America News намагається випередити Fox News, Fox Business і Sinclair у відданості Трампу. І Трамп уже це помітив. Президент США написав у Twitter про канал, вичитуючи Fox News за його недостатню підтримку.

Раніше повідомлялося, що Онищенко у в'язниці чекає на рішення суду.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: