fbpx
Сьогодні
13:28 11 Гру 2019

Фракція "Слуга народу" звернулася до правоохоронних органів через напад на свого депутата

Фото: Главком

Сьогодні під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань агрополітики стався зухвалий напад групи осіб на народного депутата України, члена фракції "Слуга Народу", ветерана АТО Андрія Богданця.

Фракція "Слуга Народу" опублікувала у Facebook свою заяву.

"Вважаємо цей інцидент свідомою провокацією, яка має на меті зрив законотворчого процесу і дестабілізацію ситуації в Раді на догоду певним політичним силам. Дуже показовою для нас є кооперація у спробі зриву роботи комітету між представниками партій проросійського спрямування і політичних сил, які називають себе патріотичними.

Ми звертаємося до правоохоронних органів з вимогою належним чином відреагувати на цей інцидент відповідно до чинного законодавства. Ми звертаємося до керівництва Верховної Ради та Апарату Верховної Ради із закликом забезпечити можливість стабільної роботи комітету з аграрної політики – у тому числі, шляхом тимчасового перенесення засідань у більш захищене приміщення та посилення охорони і забезпечення громадського порядку під час і в місці проведення засідань.

Ми заявляємо про неприпустимість будь-якого тиску на народних депутатів під час обговорення і ухвалення державних рішень, у тому числі й у першу чергу – із застосуванням сили.

Ми нікому не дозволимо у неполітичний і непарламентський спосіб впливати на роботу представників народу України", – написали  в повідомленні.

Нагадаємо, що після засідання аграрного комітету у Раді сталася бійка.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: