fbpx
Сьогодні
09:42 10 Гру 2019

За підсумками саміту в "нормандському форматі" Зеленський не перетнув ніяких "червоних ліній", - позиція активістів під ОП

Фото Reuters

Організаційний комітет акції "Варта на Банковій" зазначає, що президент України Володимир Зеленський за результатами переговорів лідерів країн "нормандського формату" (Україна, Німеччина, Франція та РФ) не допустив здачі національних інтересів України.

"Президент Володимир Зеленський не перетнув ніяких "червоних ліній". Вважаємо, що це і наша з вами заслуга. Саме завдяки масовому невдоволенню в Україні було засвідчено, що більшість українців хочуть миру, але не шляхом поступок агресору", – заявили члени оргкомітету вночі у своєму зверненні зі сцени під будівлею Офісу президента.

"Ми усвідомлюємо, що може існувати непублічна частина домовленостей між лідерами "нормандської четвірки", тому ми, представники громадянського суспільства, й далі будемо стежити за розвитком подій. Українська нація здатна реагувати швидко і дієво, як вона це робила неодноразово", – йдеться в заяві.

Члени оргкомітету акції закликали Зеленського дотримуватися національних інтересів України і не перетинати "червоні лінії". Оргкомітет "Варти на Банковій" наголосив на неприпустимості згортання свободи слова, ревізії досягнень минулих років і наступу на українську мову.

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: