fbpx
Сьогодні
13:50 09 Гру 2019

"Нафтогаз" не відмовиться від своїх вимог до "Газпрому" в арбітражі

НАК "Нафтогаз України" не відмовлятиметься від своїх вимог до "Газпрому" в Стокгольмському арбітражі, оскільки нічого рівноцінного сторони наразі не напрацювали.

Про це повідомило агентству "Інтерфакс" джерело в компанії.

"Готового рішення щодо обміну вимог "Нафтогазу" за минулим і поточним арбітражами на щось рівноцінне не напрацьовано. Просто відмовлятися від них (від своїх вимог) компанія не буде за жодних обставин", – наголосив співрозмовник агентства.

Він також підтвердив участь виконавчого директора "Нафтогазу" Юрія Вітренка у складі делегації в Парижі як представника НАК, що веде переговори з укладення довгострокового контракту.

За його словами, у разі ухвалення в Парижі якихось рішень з газової тематики вони повинні будуть пройти процедуру погодження правлінням або акціонером "Нафтогазу".

"Очевидно, що будь-які значимі договори такого масштабу потребуватимуть погодження як мінімум правління, а як максимум – акціонера", – пояснило джерело.

Раніше заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко повідомив, що виконавчий директор НАК Юрій Вітренко і міністр енергетики та захисту довкілля України Олексій Оржель увійшли до складу делегації, яка перебуває в Парижі разом із президентом України.

За його словами, за потреби вони братимуть участь в обговоренні питань газу та інших питань, які їх стосуються.

Напомним, что в Офісі президента розповіли, хто ще прибув до Парижу в складі української делегації.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: