fbpx
Сьогодні
21:30 07 Гру 2019

Кулеба пояснив, навіщо насправді Зеленський їде у Париж

Віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба пояснив, навіщо насправді президент України Володимир Зеленський їде у Париж.

За його словами, він достеменно знає, що Зеленський їде в Париж "з реальним бажанням перемоги і абсолютно українським порядком денним".

"Вчитайтеся/вслухайтеся в його заяви і ви побачите/почуєте. Сам факт цієї зустрічі у Парижі – це досягнення. Український президент їде туди захищати український інтерес. Він обіцяв людям мир. Він бореться за нього. І з того, що я бачив і знаю, він бореться за мир на українських умовах. Тому зараз Зеленського та усю нашу делегацію варто підтримати", – заявив він.

Кулеба зазначив, що йому "байдуже, що показують соцопитування із захоплених Росією територій про реінтеграцію окупованих частин Донбасу і Криму".

"Це наша земля. Ми маємо її повернути і повернемо. У понеділок буде спроба зробити крок у бік повернення. Перед Зеленським сидітиме Путін – машина, у якої немає опозиції, громадської думки та цінності людського життя, і яку дратує сам факт нашого існування. Це дуже складно витримувати такий діалог. Але наскільки я знаю, Зеленський готується витримати його і нав'язати свій", – переконаний Кулеба.

Нагадаємо, що Зеленський скликав закрите засідання РНБО напередодні Нормандського саміту, де РНБО затвердили один з 5 сценаріїв реінтеграції Донбасу.

Крім того, став відомий розклад Нормандського саміту.

Раніше повідомлялося, що команда Зеленського готова до зміни Конституції після "нормандського саміту".

Також у США висунули умову щодо проведення виборів на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: