fbpx
Сьогодні
23:04 07 Гру 2019

Арахамія порівняв "нормандський саміт" з футбольним матчем

Фото LB.ua

Голова фракції "Слуги народу" Давид Арахамія порівняв "нормандський саміт" з футбольним матчем і закликав українців вболівати за Президента Володимира Зеленського.

Про це йшла мова в ток-шоу "Свобода слова" на телеканалі "Україна", пишуть Букви.

"У нас є наш Президент, це знаєте, як у футболі. Коли ти граєш на своєму полі в своїй країні і всі вболівають за тебе, то тобі простіше грати. А якщо всі улюлюкають, свистять — дуже складно в цих умовах грати. Я хочу закликати всіх: давайте будемо підтримувати нашого Президента, разом шукати шлях до миру і не забувати про ті самі "червоні лінії", — заявив Арахамія.

У свою чергу лідер фракції "Голосу" Святослав Вакарчук зазначив, що порівняння переговорів в "нормандському форматі", присвячених врегулюванню конфлікту на Донбасі, з футболом — недоречне.

"Давайте все-таки не порівнювати переговори про мир з футболом. Результат програшу в футболі — поганий настрій на один вечір. Результат програшу на таких переговорах може змінити долю всієї країни", — сказав він.

Нагадаємо, що Зеленський скликав закрите засідання РНБО напередодні Нормандського саміту, де РНБО затвердили один з 5 сценаріїв реінтеграції Донбасу.

Крім того, став відомий розклад Нормандського саміту.

Раніше повідомлялося, що команда Зеленського готова до зміни Конституції після "нормандського саміту".

Також у США висунули умову щодо проведення виборів на Донбасі.

А Кулеба пояснив, навіщо насправді Зеленський їде у Париж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: