fbpx
Сьогодні
10:26 06 Гру 2019

Зеленський привітав військових із Днем Збройних сил України

Президент України Володимир Зеленський привітав військовослужбовців із Днем Збройних сил України, пообіцявши, що держава піклуватиметься про армію навіть після досягнення довгоочікуваного миру на Донбасі.

"Дорогі наші захисники! Усі, хто відважно боронить Батьківщину на суші, воді та в повітрі. Ті, хто зараз стоїть на сторожі нашої безпеки, та ті, хто віддав життя за Україну. Щодня, а особливо сьогодні, в День Збройних сил, кожен українець від усього серця каже вам: "Дякую!". За вашу доблесть, хоробрість та витримку. За наші мирні міста, села, спокійний сон та чисте небо", – сказав президент у відеопривітанні у Facebook.

Із Днем Збройних сил України! Повертайтеся живими!

Posted by Володимир Зеленський on Thursday, December 5, 2019

 

Зеленський зазначив, що п'ять років тому українська армія багато чого не мала, але вистояла, тому що мала волю і непереможний дух.

"Сьогодні ми набагато міцніші. Ми загартовані, досвідчені і так само незламні. І сьогодні весь цивілізований світ бачить, що ми дійсно прагнемо миру. Ми не хочемо щодня втрачати найкращих. І ми обов'язково повернемо наших людей та наші території", – заявив президент.

Він також наголосив, що не можна забувати про те, що буває, коли країна не піклується про власну армію і виявляється не готовою захищати свої державні інтереси.

"Саме тому, після досягнення довгоочікуваного миру, потужне українське військо залишиться нашим пріоритетом. (…) Ви знаєте, наскільки високим є рівень довіри до армії серед українців. Ви дуже нам потрібні, і держава робитиме все, щоб ви це відчували. Відчували у всьому: в умовах, в озброєнні, гідному забезпеченні вас та ваших родин", – зазначив Зеленський.

Президент привітав військовослужбовців зі святом і побажав: "Нехай, незалежно від складності бойових завдань, ваші рідні та близькі завжди отримують від вас таке бажане смс-повідомлення: "Зі мною все добре, зі мною все в порядку!". З Днем Збройних сил України! Повертайтеся живими!", – сказав Зеленський.

6 грудня українці відзначають День Збройних сил України.

Раніше повідомлялося, що Зеленський їде на Донбас.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: