fbpx
Сьогодні
21:42 06 Гру 2019

Офіс президента виклав альтернативне опитування, в якому Зеленському довіряють 96% українців

Офіс президента виклав альтернативне опитування, в якому президенту України Володимиру Зеленському довіряють 96% українців.

Про це йдеться в телеграм ОПУ.

"96% українців підтримують політику Володимира Зеленського щодо встановлення миру на Донбасі. Такі результати опитування на програмі "Свобода слова Савіка Шустера" опісля візиту Президента Володимира Зеленського", – заявили у президента.

Зеленський шустер опитування

Нагадаємо, що Зеленський вперше з'явився в політичному ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" напередодні саміту в "нормандському форматі", який пройде 9 грудня.

Він відреагував на своє фото на обкладинці журналу Time і розповів, як бачить спілкування зі світовими лідерами в "нормандському форматі".

"Я дуже не хочу, я не люблю бути "між". Я дуже не хочу, щоб Україна була країною "між", тому що є продовження "між іншим"… Я хочу і вірю, і ми робимо все… Знаєте, коли за столом сидять великі боси, представники імперій. Я дуже не хочу, щоб ми були тією їжею, яку подають на стіл цим великим босам. Я хочу, щоб ми теж сиділи за цим столом і були рівноправною, незалежною, сильною країною. Тому готовий зараз потерпіти, поки непросто, щоб далі було добре", – озвучив президент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: