fbpx
Сьогодні
09:57 06 Гру 2019

Джуліані хоче зустрітися з екс-генпрокурором Шокіним

Адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані планує зустрітися в Києві з колишнім генеральним прокурором України Віктором Шокіним.

Про це повідомив колишній співробітник посольства України у США, політичний консультант у США й Канаді Андрій Теліженко у Twitter.

"Я і Джуліані, готуючись до ще одного важкого робочого дня завтра у зустрічах із паном Шокіним та паном Луценком.

Для всіх теоретиків змови не секрет, що ми робимо. Правда розкриється.

Боже, благослови Україну, і Боже, благослови Сполучені Штати Америки".

Журналіст Джек Лоренсон відзначив, що Джуліані й Теліженко перебувають серед ночі у лаунж-барі готелю "Прем'єр Палас", який належить близькому соратнику президента РФ Володимира Путіна, російському олігарху Олександру Бабакову.

Експерт Андерс Аслунд висловив думку, що Джуліані у Києві зустрічається з "шахраями, до яких не підійде чесна людина". – з нардепом Олександром Дубінським, наближеним до олігарха Ігоря Коломойського, та нардепом Андрієм Деркачем, якому платить олігарх Дмитро Фірташ.

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані робить документальний серіал для американского телеканалу OANN. 3 грудня колишній генпрокурор України Юрій Луценко (наступник Віктора Шокіна) у Будапешті зустрівся з Джуліані і дав інтерв'ю, яке покажуть у третій серії цього серіалу.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: