fbpx
Сьогодні
09:23 06 Гру 2019

Дубінський зустрівся з адвокатом Трампа

Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський зустрівся з особистим адвокатом президента США Дональда Трампа Руді Джуліані.

Про це Дубінський повідомив у своєму телеграм-каналі.

Депутат Олександр Дубінський – колишній ведучий програми "Гроші" на телеканалі "1+1", який належить олігарху Ігорю Коломойському. Зустріч відбулася за пропозицією адвоката президента США, де ФБР веде розслідування стосовно олігарха Коломойського.

"Розповів про плани створення слідчої комісії парламенту, основною метою якої буде розслідування фактів розкрадання багатомільярдних сум з українського бюджету в період президентства Порошенко і Януковича, можливої ​​легалізації цих коштів в іноземних юрисдикціях, в тому числі, через інвестфонд Franklin Templeton, який оперує з США".

За словами депутата Дубинського інвестування вкрадених з українського бюджету коштів проходило при співучасті колишньої глави Національного банку України Валерія Гонтаревої.

3 грудня Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США оприлюднив звіт про імпічмент зі звинуваченням президента Дональда Трампа у зловживанні владою. У звіті йдеться про те, що Трамп тиснув на Україну, яка мала допомогти йому перемогти на президентських виборах 2020 року, і згодом перешкоджав Конгресу в розслідуванні.

Раніше, депутат Андрій Деркач повідомив про зустріч із адвокатом президента США Дональда Трампа Рудольфом Джуліані.

Нагадаємо, що Юрій Луценко у Будапешті дав "інтерв'ю" Джуліані.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: