fbpx
Сьогодні
16:36 05 Гру 2019

Юрій Луценко у Будапешті дав "інтерв’ю" адвокату Трампа

Колишній генпрокурор Юрій Луценко в інтерв'ю заявив, що експослиня США в Україні Марі Йованович у свідченнях під присягою у Конгресі в рамках розслідування імпічменту Дональда Трампа казала неправду.

Про це повідляє телеканал One America News Network у Твіттері.

"Записали велике інтерв'ю із Юрієм Луценком у Будапешті.

Колишній генпрокурор України Луценко: посол Йованович збрехала під присягою американському народу у справі Адама Шиффа про імпічмент".

Адвокат президента США Руді Джуліані робить документальний серіал для кишенькового телеканалу республіканців OANN. У третій серії покажуть його інтерв'ю з Луценком.

Речниця ексгенпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган повідомила, що той під час зустрічі із адвокатом Дональда Трампа Рудольфом Джуліані повторив тезу, що посольство США в Україні блокувало слідство щодо статків Віктора Януковича.

"Юрій Луценко дійсно зустрічався з Рудольфом Джуліані для запису документального фільму. У розмові із близьким соратником президента США ексгенпрокурор Юрій Луценко повторив основні тези, вже неодноразово публічно висловлені в ряді інтерв'ю для вітчизняних та закордонних ЗМІ.

Головна з них – посольство США в Україні заблокувало слідство про 7 млрд доларів ОЗУ (Організоване збройне формування) президента-втікача Януковича, які були розміщені в американському хедж-фонді".

Раніше повідомлялося, що Джуліані прилетів у Київ.

Нагадаємо, що перша зустріч адвоката Трампа в Києві відбулася з депутатом Деркачем.

 

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: