fbpx
Сьогодні
22:04 05 Гру 2019

Міністр охорони здоров'я спростувала фейк

Міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька спростувала фейк про те, що керівництво Міністерство охорони здоров'я України видало наказ прибрати з офіційного сайту прізвища попередніх очільників установи.

Про це вона написала у Facebook.

"Я заявляю всім, кого це може стосуватися, що ця інформація є фейком і не відповідає дійсності! Керівництво Міністерства цінує роботу команди Уляни Супрун і засуджує будь-які провокації з намаганням створити вигляд протистояння між командами, які в різні політичні часи докладають зусиль для забезпечення дієвої системи охорони здоров'я в Україні. Реформа охорони здоров'я продовжується і ми будемо рішуче протистояти фейкам, що вирують проти її майбутнього", – пише вона.

Проте у коментарях до посту пишуть, що "конкретні 6 прізвищ зникають, помилка 404". Наводимо коментарі згідно з оригіналом:

Ірина Андрейців: То що ж трапилось тоді? Магнітні бурі? Конкретні 6 прізвищ зникають, помилка 404: Уляна Супрун, Олександр Лінчевський, Ольга Стефанишина, Павло Ковтонюк, Роман Ілик, Олег Петренко. Все інше працює, як злагоджений механізм. Перевіряла особисто, чомусь з вашим прізвищем багу не було жодного. Пів дня кіпішу у фейсбуці і все з'являється знову, а ви заявляєте, що фейк. Серйозно?

Artem Arutyunyan: МОЗ пише про технічні роботи на сайті. А які саме технічні роботи могли б викликати такий збій? Можна детальніше про данний «баг»?

Anton Gura: Зоряна выслуживается перед большими боссами ?)
На самом деле , лучше в такой ситуации молчать, чем говорить так о человеке который создал такую проблему в медицине……Зоряна, что происходит у вас там ? "Поробили" ?

Нагадаємо, що Скалецька обрала собі нового заступника.

Раніше Скалецька роз'яснила, як працюватимуть госпітальні округи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: