fbpx
Сьогодні
11:00 04 Гру 2019

Одного з терористів, причетних до вибуху в Одесі в 2015 р., засудили на 8 років в'язниці

Колегія суддів Приморського районного суду Одеси винесла обвинувальний вирок ще одному учаснику терористичної групи, причетної до підриву будівлі Управління СБ України в Одеській області 27 вересня 2015 року.

"Засуджений був водієм угруповання і безпосередньо виконував розвідку місцевості напередодні вибуху. За участь у терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 КК) та вчинення теракту (ч. 2 ст. 258 КК) він отримав 8 років за ґратами", – йдеться в повідомленні прес-центру СБ України, оприлюдненому в середу.

У спецслужбі нагадали, що встановили всіх причетних до цього злочину, а раніше до 4,5 року в'язниці було засуджено спостерігача терористів.

Безпосередній замовник і координатор теракту перебуває в міжнародному розшуку. "Від українського правосуддя він переховується в Росії і на тимчасово не підконтрольних Україні територіях", – ідеться в повідомленні.

Також триває судовий розгляд стосовно організатора та безпосереднього виконавця теракту. Йому загрожує 12 років в'язниці.

"Жоден із терористів не уникне відповідальності за свій злочин. Хоч би куди вони тікали й хоч би де зараз зачаїлися – правосуддя наздожене кожного з них", – запевнили в СБ України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: