fbpx
Сьогодні
15:06 04 Гру 2019

Наслідки пожежі в Одеському коледжі: померла викладачка, 21 особа госпіталізована

Унаслідок пожежі в будівлі навчального корпусу Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу постраждала 21 людина, а від отриманих травм у лікарні померла викладачка коледжу.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

У свою чергу мер Одеси Геннадій Труханов уточнив, що "пожежа забрала життя Анни Бордюк – викладачки коледжу".

"Трагедія в нашому місті – страшна пожежа в будівлі пам'ятки архітектури на Троїцькій. Там, зокрема, розміщувалися Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Міністерства освіти і науки України, Інститут морської біології Національної академії наук України", – написав він на своїй сторінці.

Місцеве видання "Думская" з посиланням на представника муніципального департаменту охорони здоров'я Аллу Калєєву пише про 21 госпіталізованого, зокрема 9 неповнолітніх учнів коледжу і п'ятьох пожежників.

"Один учень коледжу і один пожежний – у важкому стані. У постраждалих діагностують отруєння продуктами горіння та опіки", – йдеться в замітці.

Рятувальники продовжують гасіння вогню. Поліцейські забезпечують відвід транспорту та людей.

В середу о 10:12 в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу (м.Одеса) на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу виникла пожежа. Станом на 12:10 площа пожежі поширилася на 2 тис. кв. м.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: