fbpx
Сьогодні
16:04 04 Гру 2019

Батько дружини Зеленського працює помічником депутата та спеціалізується на промислових відходах

Тесть президента України Володимира Зеленського Володимир Кияшко на громадських засадах працює помічником народного депутата від "Слуги народу", голови комітету Верховної Ради з питань екологічної політики і природокористування Олега Бондаренка.

Про це інформує рух "Чесно".

"Для мене Володимир Кияшко – це не батько першої леді (Олени Зеленської – ред.). Для мене він в першу чергу фахівець з питань екології та забруднення навколишнього середовища, і саме цим він у мене займається як помічник. Він допомагає мені в місті Кривий Ріг, фактично він є моїм представником", – сказав він.

Бондаренко пояснив, що Кияшко спеціалізується на темі промислових відходів, але не є професійним екологом.

Він повідомив, що познайомився з батьком Зеленської після того, як став народним депутатом. Кияшко нібито сам запропонував свою кандидатуру на посаду помічника-консультанта.

Кияшко вивчає питання переробки промислових відходів, які утворюються в результаті видобутку руди в шахтах, і шламових відвалів – відходів, що складаються з дрібних частинок породи, одержуваних у вигляді осаду під час промивання рудного матеріалу, розповів Бондаренко.

За його словами, зараз Кияшко вивчає технологію переробки шламових відходів на дорожнє покриття.

"Його напрацювання будуть представлені у вигляді методики для подальшого використання, в тому числі і для держпідприємства "Укравтодор", – додав депутат.

Кияшко є кандидатом технічних наук, доцентом кафедри "Будівельні конструкції та споруди" Київського інституту залізничного транспорту, викладає дисципліну "Будівельні конструкції та будівлі на транспорті", йдеться на сайті навчального закладу.

За даними системи YouControl, Кияшко раніше був керівником ТОВ "Криворіжмонолітбуд" і ТОВ "Техноімпульс", які виробляють будівельні металеві конструкції і бетонні розчини.

Дивись також:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: