fbpx
Сьогодні
19:32 03 Гру 2019

РНБО провела нараду щодо реінтеграції Донбасу

Секретар РНБО Олексій Данілов провів координаційну нараду (в межах підготовки до засідання), на якій обговорили можливі сценарії реінтеграції тимчасово окупованих територій Донбасу.

Про це інформує пресслужба відомства.

Данілов наголосив, що РНБО має напрацювати максимально широкий комплекс заходів щодо забезпечення національних інтересів держави в умовах високого рівня нестабільності й зовнішніх загроз.

Він нагадав, що президент Зеленський чітко окреслив свою позицію щодо неприпустимості розв'язання проблеми окупованих територій військовим шляхом і необхідності досягнення миру на сході України політико-дипломатичними зусиллями.

Секретар РНБО впевнений, що наша держава за підтримки міжнародних партнерів зможе повернути тимчасово окуповані території та припинити військові дії.

"Мир потрібен не лише Україні, а й Європі. Наше спільне завдання – закінчити цю війну", – сказав Данілов.

Зазначається, що ЗСУ матимуть усі необхідні директиви щодо різних сценаріїв розвитку подій.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявляє, що РНБО розглядає п'ять сценаріїв реінтеграції окупованого Донбасу.

Новий секретар РНБО також хоче змінити стратегію кіберзахисту.

Раніше Богдан розповів, чому, на його думку, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк пішов з цієї посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: