fbpx
Сьогодні
16:51 03 Гру 2019

"Повертайся і залишайся": Зеленський оголосив про запуск програми для мігрантів і заробітчан

Президент України Володимир Зеленський оголосив про запуск державної програми, щоб стимулювати українців за кордоном повертатися до країни.

Про це він заявив у своєму новому відеозверненні.

За його словами, в Україні запускають державну програму "Повертайся і залишайся".

"Перший етап – доступні кредити для власної справи для тих, хто хоче або почати або розширити свій бізнес. Як це буде працювати? Сума кредиту 1,5 млн гривень на п'ять років. Ставки наступні – 5% для діючого або нового бізнесу, який створить не менше двох робочих місць; 7% для діючого або нового бізнесу з виручкою до 25 млн гривень, який не створює нові робочі місця. Але якщо ви наймаєте працівника, за кожного ставка буде знижуватися на 0,5% ", – зазначив Зеленський.

Запускаємо нову державну програму:✅ для тих, хто хоче повернутися в Україну;✅ для тих, хто збирається шукати кращої долі за кордоном.Перший етап – доступні кредити для власної справи! 5%, 7% та 9%.Повертайся і залишайся! Деталі – скоро.

Posted by Володимир Зеленський on Tuesday, December 3, 2019

 

Він додав, що ставка в розмірі 9% пропонується тим, хто вже працює і має виручку від 25 до 50 млн гривень і хоче розширити свою справу. Зеленський додав, що пізніше з'являться детальні умови і інформація про те, як це буде працювати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: