fbpx
Сьогодні
22:07 03 Гру 2019

Корнієнко анонсував відкриття близько 100 офісів партії "Слуга народу" по всій Україні

Фото: Главком

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко анонсував відкриття близько 100 офісів партії в обласних центрах та найбільших містах.

Про це він сказав в інтерв'ю hromadske.

"Інтернет та мережеві інструменти зараз дають нам змогу набагато динамічніше ставитися до структури. Нам не треба 450 офісів, вистачить і 100 в обласних центрах і найбільших містах. У цих офісах повинні сидіти не тільки юристи, секретарі, як завжди. Там має відбуватися корисна для громади активність. В нас є зараз приклад офісу в Ужгороді, який робить Ігор Кривошеєв, один із наших партійців і депутатів. Це коворкінг, де постійно відбуваються лекції, заходи, приїжджають лектори з Києва, з інших міст", – заявив Корнієнко.

Він підкреслив, що "притомна аудиторія з Ужгорода, навколишніх районів концентрується в нашому офісі".

"Фактично партійний офіс починає ставати точкою зібрання для людей, які займаються громадською діяльністю. Якщо ми додаємо туди тематику "як почати свою справу", основи маркетингу, основи продажів, тобто корисні для людей речі, ми відразу підтягуємо тих, хто хоче займатися бізнесом. Вони можуть бути абсолютно аполітичними, але ми їм допомагаємо", – сказав він.

Крім того, Корнієнко заявив, що 50 партійців можуть контролювати 250 людей у фракції.

Також він розповів, як потрапив до партії "Слуга народу".

А ще він розповів, скільки членів нараховує партія "Слуга народу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: