fbpx
Сьогодні
11:06 03 Гру 2019

Двом особам вручили підозру у вбивстві трирічного сина Соболєва

Двом особам повідомили про підозру у вчиненні замовного вбивства у зв'язку із нападом на родину депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва і вбивства його трирічного сина.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

"За версією слідства, підозрювані, двоє громадян України, 18 та 19 років, діючи на замовлення невстановленої особи, розробили спільний план вчинення вбивства депутата, визначивши місце для його здійснення – майданчик біля ресторану в центрі Києва, а також шляхи підходу та відходу.

На виконання вказаного плану підозрювані орендували кімнату в хостелі неподалік вказаного ресторану. При цьому один з підозрюваних (виконавець) мав здійснити прицільний вистріл з балкону готельної кімнати, а інший, перебуваючи біля входу у ресторан, спостерігати за навколишньою обстановкою".

Дії підозрюваних кваліфіковані за п.2,11,12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене на замовлення) КК України.

Наразі до суду готується клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Ввечері 1 грудня у центрі Києва внаслідок обстрілу автомобіля "Range Rover" загинула трирічна дитина. Поліція ввела спеціальну операцію для розшуку зловмисника. Водієм Range Rover виявився депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, загинув його син Олександр Соболєв 2016 року народження.

2 грудня Національна поліція затримала підозрюваних у вбивстві трирічної дитини.

Спеціалісти знайшли зброю, з якої було скоїли вбивство: карабін калібру 7.62. Постріл скоїли із будівлі.

Раніше повідомлялося, замах на Соболєва та вбивство дитини: поліція вийшла на замовника нападу та назвала основну версію слідства.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: