fbpx
Сьогодні
22:16 02 Гру 2019

"Правий сектор" спростовує причетність своїх членів до замаху на Соболєва і вбивстві дитини

Рух "Правий сектор" виступив із заявою, в якій спростовує причетність своїх членів до замаху на депутата Київоблради В'ячеслава Соболєва і вбивства його сина.

Про це написав глава організації Андрій Тарасенко в Facebook.

"Сьогодні низка ЗМІ розповсюдили інформацію про причетність членів Національно-визвольного руху "Правий сектор" до замаху на депутата В'ячеслава Соболєва, внаслідок якого він був поранений, а його малолітнього сина вбили. За повідомленнями деяких ЗМІ, підозрювані в цьому злочині нібито мають відношення до "Правого сектору", оскільки  підпорядковувалися заступнику командувача УДА так званому комбатові "Червню" (Андрій Гергерт). ПС підкреслює, що Андрій Гергерт і його бійці не мають ніякого відношення до "Правого сектору". і звертається до журналістів з вимогою спростувати неправдиву інформацію, яка була поширена", – заявив він.

Нагадаємо, в Києві поліцейські затримали двох молодиків 18-ти та 19-ти років, підозрюваних у замаху на Соболєва і вбивстві його сина.

Правоохоронці знайшли зброю, з якої було здійснено вбивство, і визначили, з якої будівлі стріляли зловмисники.

ЗМІ повідомляли, що хлопцям трохи більше 20 років, і вони начебто воювали в "Правому секторі", у комбата "Червня".

Нагадаємо, поліція вийшла на замовника нападу та назвала основну версію слідства.

Як повідомлялося, в Києві увечері 1 грудня невідомі обстріляли автомобіль Range Rover депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва. В результаті замаху від поранення в голову загинув 3-річний син депутата Олександр. Малюк був хрещенником Ірини Білик.

В'ячеслав Соболєв кілька років перебуває в жорсткому конфлікті з впливовим "донецьким" суддею. Йому і його родині надходили погрози, в тому числі фізичної розправи.

Раніше повідомлялося, що автомобіль, в якому застрелили дитину, належить фігуранту справи про фінансування "ДНР".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: