fbpx
Сьогодні
Фото, відео 20:58 02 Гру 2019

Зима вступила в свої права: Київ та низку областей замітає снігом

У Києві, а також у Тернопільській, Чернівецькій та Хмельницькій областях почалися снігопади

У столиці України сніг випав 2 грудня у другій половині дня. На дороги вивели снігоприбиральну техніку, КМДА закликає водіїв не паркувати машини вздовж вулиць і доріг, щоб не перешкоджати роботам з розчищення снігу.

Зазначимо, що у найближчу добу, 3 грудня, в Києві вночі і вдень очікується сніг. Про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Відзначається, що в столиці може випасти 2−5 см снігу. На дорогах очікується ожеледиця.

У КМДА наголосили, що погіршення погодних умов може привести до ускладнень руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Власників закликають не паркувати автомобілі вздовж вулиць і доріг та в заборонених для цього місцях, щоб забезпечити належну роботу снігоприбиральної техніки. Автомобілі, які будуть заважати розчищенню доріг, будуть евакуйовані.

Як повідомили в "Київавтодорі", вже 100 одиниць снігоприбиральної техніки виїхало на столичні вулиці.

"Київавтодор" готовий до снігопаду…Техніка … уже виїхала на вихідні позиції і очікує початку негоди. Нині на дороги столиці виїхало близько 100 одиниць снігоприбиральної техніки. Ще 318 готові виїхати у будь-який момент у разі погіршення ситуації", — сказано у повідомленні.

Київ сніг зима

Київ сніг зима

Київ сніг зима

Київ сніг зима

сніг зима

У Чернівцях снігопад також почався у другій половині дня. У Департаменті ЖКГ Чернівецької міськради відзвітували про 37 одиниць техніки і 1500 тонн солі для боротьби з наслідками опадів.

Також снігова негода почалась у Хмельницькій і Тернопільській областях.

В Укргідрометцентрі повідомили, що 3 грудня, Україну засипле снігом.

Так, протягом доби 3 грудня в Україні, крім південних областей, сніг (вночі в Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Сумській та Харківській областях сильний сніг). В результаті опадів очікується утворення снігового покриву висотою 3-10 см, на дорогах ожеледь.

погода 3 грудня

Також в Укргідрометцентрі відзначають, що майже по всій території країни буде мокрий сніг, на півдні ще і з дощем. У столиці у вівторок мокрий сніг. Температура повітря від -1 до +2, на півдні до +5. У західних, південних та східних областях пориви вітру 15-20 м/с.

сніг зима

Фото з соціальних мереж

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: