fbpx
Сьогодні
15:17 01 Гру 2019

Окремий канал для мешканців Донбасу запустять у лютому 2020 року, - Бородянський

Український телеканал, який вестиме мовлення на окупованих територіях, має бути запущений у лютому 2020 року.

Про це заявив міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський, повідомляє «Дзеркало тижня».

Так, за словами Бородянського, цей канал мовитиме лише на тимчасово окупованих територіях і використовуватиме як російську, так і українську мову.

«Наше завдання — зробити так, щоб на тимчасово окупованих територіях люди знали правду про те, що відбувається в Україні, щоб ми почали вести з людьми, які живуть на цій території, діалог — в ефірі такого телеканалу. Насамперед із науковим середовищем. І наше завдання — донести правдиву інформацію», — наголосив очільник Мінкульту.

Раніше Бородянський заявляв, що телеканал, який мовитиме на окуповані території, працюватиме на базі каналу UATV, а його бюджет перевищуватиме 400 мільйонів гривень.

Наприкінці жовтня Бородянський повідомляв, що новий державний російськомовний канал запрацює за 3 місяці. Міністр додав, що його сигнал передаватимуть 80% жителів окупованих територій.

Нагадаємо, заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що планується створення першого всесвітнього державного каналу з мовленням російською мовою для протидії російській пропаганді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: