fbpx
Сьогодні
11:50 01 Гру 2019

Бородянський заявив, що блогери мають нести відповідальність за контент

Міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський розповів про те, що міністерство має намір регулювати контент в блогосфері.

Суспільство має розуміти, які закони існують у інформаційній сфері і те, як захищають громадян від неправдивої інформації, заявив він в інтерв'ю DT.UA.

"Ми не регулюємо блогосферу, ми регулюємо контент. І якщо хтось порушує українське законодавство за допомогою якогось контенту, наприклад закликає до ворожнечі, то і понесе за це відповідальність. Блогер і раніше ніс відповідальність, згідно чинному законодавству. Зараз ми хочемо сказати, що контент підпадає під регуляцію. І це нормально. Є необмежена кількість людей, які споживають контент блогерів", – розповів Бородянський.

Він також додав, що існують сили, які прагнуть спотворити громадську думку і заробити на цьому політичні та економічні дивіденди. "І ці сили не зацікавлені в тому, щоб Україна була окремим суб'єктом як держава. Ще раз наголошую, тут мова не йде про порушення свободи слова, це лише засіб регулювання і встановлення правил", – зазначив Бородянський.

Раніше Бородянський пояснив концепцію регулювання медіа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: