fbpx
Сьогодні
19:54 30 Лис 2019

Звільнений генерал Кривонос: РНБО перетворили на посміховисько з клоунами

Заступник секретаря РНБО генерал Сергій Кривонос припустив, що президент Володимир Зеленський підписав указ про його звільнення з кількох посад одночасно з ініціативи секретаря РНБО Олексія Данілова.

«Секретар РНБО, якого попередні п'ять років війни не було видно і чути ні на фронті, ні в тилу, таки проштовхнув підписання указу. І взагалі – перетворили РНБО з Ради національної безпеки та оборони України на посміховисько з клоунами», — написав Кривонос у Facebook.

Звільнений генерал Кривонос: РНБО перетворили на посміховисько з клоунами

Напередодні на сайті голови держави було опубліковано указ, яким Кривонос виводиться зі складу Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю.

Цим же указом Кривоноса звільнили від виконання обов'язків голови міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави.

Указу про звільнення Кривоноса з посади заступника РНБО на сайті президента немає.

Сергій Кривонос був призначений на посаду заступника секретаря РНБО у березні. До цього він обіймав посаду заступника командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявляє, що РНБО розглядає п'ять сценаріїв реінтеграції окупованого Донбасу.

Новий секретар РНБО також хоче змінити стратегію кіберзахисту.

Раніше Богдан розповів, чому, на його думку, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк пішов з цієї посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: